loading...

Najbolja kvaliteta animirani filmovi online trileri, drame
bez reklama crtani filmovi online sa prevodom komedije, najveći izbor horori
Gledaj besplatno sf krimi dokumentarci ratni povijesni online sa prevodom romantični sa titlovima serije full hd

loading...

Sapunice

Draguljareva kci - Serija

Draguljareva kci - Serija

Draguljareva kci - Online sa Prevodom

Priča o osjećajima koji se ne mogu kupiti, o neizbježnom ratu između ljubavi, obiteljskih veza, ljudskih vrijednosti i vrijednosti današnjeg vremena, o jednoj naivnoj mladoj djevojci rođenoj u nesretnoj ljubavnoj priči, o njezinu duhu zatočenom od ruke “oca” poput “Pepeljuge”, koji potresen živi u potrazi za samim sobom

Ajšen, koja zajedno s Jašarom, za kojeg misli da joj je otac, živi u Kajseriju, prije nekoliko godina izgubila je majku, a sama je plod nesretne ljubavi proživljene prije puno godina u Istanbulu. Njezina majka Asuman proživjela je naivnu ljubav sa sinom jedincem Atom iz obitelji Katiboglu, čiji korijeni sežu do osmanske palače, dok je radila kao njihova služavka, no kad se pročulo za njihovu ljubav, Atina ju je obitelj udaljila iz Istanbula. Dok se Ati govorilo da je Asuman pobjegla sa sinom upravitelja imanja Jašarom, Ata nije znao da je Asuman bila primorana udati se za Jašara niti da je ostala trudna. Obitelj Katiboglu nije propustila dati Asuman poprilično bogatstvo koje joj je omogućilo da tijekom cijelog života živi lagodno i to zato da ih ona i njihova neželjena unuka ne dovedu u nevolju. Zahvaljujući tom bogatstvu nije se promijenio samo Asumanin život nego i Jašarov, sina upravitelja imanja za kojeg se morala udati. Jašar, zaljubljen u Asuman otkad zna za sebe, pobijedio je Atu s kojim se od djetinjstva i prvih godina mladosti potajno, ali uzalud natjecao, no bol koju osjeća jer nikad neće osvojiti srce svoje lijepe žene kroz godine je uvećala mržnju koju osjeća prema Ati, umjesto da je umanji.

Ambiciozni je Jašar bogatstvo koje je njegova žena dobila pametnim ulaganjima kroz godine udvostručio te postao jedan od najbogatijih ljudi u današnjem Kajseriju. Iako je Jašar postigao sve u životu zahvaljujući Ajšen, nikad je nije prihvatio, gledao je na nju kao na dokaz da nikad neće osvojiti srce žene koju voli. Ajšen, za koju zna da je Atina kći, za Jašara je najteži i najbolniji poraz.

Iako je Asuman jako voljela svoju kćer, kao neobrazovana i ponizna žena zbog svega što je proživjela, nije se mogla suprotstaviti Jašaru dok je podcjenjivao njezinu kćer, koliko god je to boljelo. Jašar je Ajšen, koju nikad nije prihvatio, otvoreno počeo mrziti nakon Asumanine smrti. Prvo što je učinio nakon Asumanine smrti bilo je da ju je ispisao iz gimnazije.

Ajšen, koja od svog djetinjstva nije shvaćala zašto je otac ne voli, kao djevojci koja je odrastala prema strogim pravilima, nikad nije palo na pamet da se suprotstavi ocu, unatoč buntu koji je u njoj gorio, te je prihvatila sudbinu koju joj je Jašar odredio. Nesvjesna bogatstva koje je zakonito naslijedila nakon majčine smrti, kao i njegove moći, živi kao Pepeljuga u vlastitoj kući, kao “očeva” služavka.

Danas je Ajšen prava ljepotica, pametna mlada djevojka. Na neki način živi zatočena pod Jašarovim nadzorom. Jašar, svjestan njezine ljepote, ne želi da se Ajšen ikad uda samo da ne izgubi bogatstvo te je drži u kućnom pritvoru, što dalje od očiju drugih, pod izlikom konzervativizma. Ajšen, prisiljena napustiti školu, u svom životu između četiri zida nema nijednog prijatelja, nijednu prijateljicu s kojom bi mogla porazgovarati. Jedino što je Ajšen vodilo iz njezina četiri zida u druge živote i svjetove bila je “čarobna kutija”, televizija. Za Ajšen, koja je prazninu u svom životu punila živopisnim svijetom televizije, gledanje serije bilo je neka vrsta terapije i putovanja. Dok je Ajšen odrastala s velikim ljubavima koje je gledala na malom ekranu, postojalo je još nešto što je smatrala jednako čarobnim kao i ljubavi o kojima je maštala, a to je bio Istanbul, dom svih tih velikih ljubavi. Ajšen, koja je svoj mali život u Kajseriju ispunila velikim svijetom, gori sa znatiželjom i nostalgijom prema Istanbulu.

Ajšenin pravi otac Ata živi u nesretnom braku. Bogatstvo preostalo od njegove obitelji, brzo je ishlapjelo zbog neodgovornosti njegove žene Uftade, zabavnog života punog kriza njihove kćeri Feride, kao i njezine lude ovisnosti o skupim brendovima i udaje za zgubidana, problema nastalih zbog teške prilagodbe njegova sina Četina koji je na zadnjoj godini privatne škole bio primoran prijeći u državnu školu te nestabilne ekonomije u državi. Iako se Ata trudi oprezno i susprežući svoje prave osjećaje održati posao “majstora dragocjenog kamenja” svog oca, njegova draguljarnica sad se pretvorila u “butik” s namjerom da se, polako propadajući, ipak nekako održi na životu, te obitelj nije u mogućnosti održati prijašnji standard. Jedino što Ata Katiboglu još posjeduje jest prezime koje mu čuva čast.

AJŠEN POSTAJE DIO SVIJETA KOJI PAMTI IZ SERIJA!

Priča počinje kad obitelj Katiboglu stavi svoju posljednju tvrđavu, vilu, na prodaju i smjesti se u skroman stan u četvrti Arnavutkoj, a Jašar, koji se želi riješiti dugogodišnje boli, kupi tu vilu. Dok je Ajšen, koja već godinama sanja o Istanbulu, presretna što je njezin otac naglo odlučio smjestiti se u Istanbul ne rekavši joj ništa, Jašar je pak spreman busati se kako bi se osvetio Ati kojeg smatra svojim životnim neprijateljem.
Uftade, koja selidbu iz vile smatra pitanjem ponosa, maltretira Atu jer je vilu kupio nekadašnji sin upravitelja imanja obitelji Katiboglu, a Atu pak nimalo ne muče neprijateljski osjećaji, samo potiho oplakuje činjenicu što je izgubio vilu u kojoj je odrastao. Ata je odavno obrisao prošlost, čak je i puno godina prije oprostio Asuman, koju je smatrao ljubavi svog života, i Jašaru.

Da pokaže dobru namjeru, Ata Jašaru i njegovoj lijepoj kćeri pripremi toplu dobrodošlicu, no ovo novo stanje za njega neće biti nimalo lako kao što misli.
Ajšenina ljepota koja jako podsjeća na majčinu, i činjenica da ga i tolike godine poslije podsjeća na Asuman, Atu pogađa iznutra, i to do te mjere da Uftade zamjera ženi koja je umrla. Uftade i Feride svim svojim srcem mrze oca i kćer koji su došli iz Kajserija i smjestili se u njihovu vilu, no kako žele ostati bliske s moćnima, potiho ih podbadaju, ne dijeleći s njima svoje prave osjećaje. Iako je Jašar svjestan da ih, unatoč svem novcu i moći, njihova nova okolina ne prihvaća, zaslijepljena dobronamjerna Ajšen ne primjećuje da je Uftade i Feride gledaju svisoka te se svim svojim srcem trudi postati prijateljica s Feride.

Dok se Ata i Jašar u tišini obračunavaju oko prošlosti pune tajni, Ajšen, koja je naslijedila majčinu ljepotu, kreće u upoznavanje Istanbula. Poslije smrti svoje majke živjela je pod očevim pritiskom. Ima jezik, ali ne govori, dobronamjerna i naivna Ajšen Istanbul je viđala samo u serijama. U svakom pogledu odaje da je strankinja u bosporskom svijetu. Ajšen je toliko dobronamjerna i željna ljubavi da nije ni svjesna neprijatelja oko sebe. Unatoč njenoj jednostavnoj, osrednjoj i prezatvorenoj odjeći, njezinu preozbiljnom ponašanju, te činjenici, kako bi Uftade rekla, “da nikad neće izaći iz mjesta iz kojeg je došla”, i njezinoj neupadljivosti, Ajšenina privlačna i jednostavna ljepota plijeni pozornost čak i najpodrugljivijih pogleda u njezinoj okolini.

Serija ''Draguljareva kći'', inspirirana je romanom Refika Halita Karaja, u produkciji Avšar filma i režiji Bahadira Indžea. Refik Halit rekao je da su u seriji 'Draguljareva kći, koja je rađena prema njegovom romanu, scenaristi morali usvojiti lik koji dolazi iz svijeta mašte kako bi ga lakše oživotvorili.

Praćena s velikim zanimanjem, serija ''Draguljareva kći'' posebna je između ostalog i po tome što je u njoj prvi put u Turskoj korištena CGI-tehnika. Tom se tehnikom objekti s dva različita mjesta mogu prikazati kao da su jedan pokraj drugog.

 

Toscana Serija Online

Toscana online sa prevodomToscana - Online sa Prevodom


Smrt uglednog vinara, Luche Monfortea i optužba djevojke njegova sina Aurore za njegovo ubojstvo uzdrmali su život stanovnika mjesta Villalba. U pozadini svega stoji nemilosrdna borba za dom, staro neprijateljstvo suprotstavljenih obitelji, urote, tajne, grijesi, braća koja se bore za ljubav jedne žene.

Smrt uglednog vinara, Luche Monfortea i optužba djevojke njegova sina Aurore za njegovo ubojstvo uzdrmali su život stanovnika mjesta Villalba. Aurora je moderna junakinja koja se za svoju slobodu i neovisnost bori protiv onih koji su se urotili protiv nje i zatvorili je iza rešetaka. U pozadini svega stoji nemilosrdna borba za dom, staro neprijateljstvo suprotstavljenih obitelji, urote, tajne, grijesi, braća koja se bore za ljubav jedne žene. Radnja je smještena u bogato toskansko vinogradarsko područje koje se samo naizgled čini savršenim. Ispod površine leži grijeh jedne žene Eve, Aurorine majke, koja je nestala odnoseći sa sobom istinu koja može objasniti sve.

Aurora Taviani (Anna Safroncik)
Imala je samo 18 godina kad je optužena za ubojstvo oca svojeg dečka. Danas ima 26 godina i posjeduje neospornu ljepotu i hrabrost kakvu poznaju samo oni koji su iskusili bol i patnju. Svi je smatraju divljakušom koja nije u stanju kontrolirati svoj nagon. To je išlo u prilog onima koji su brže-bolje htjeli zaključiti istragu ubojstva Luce Monfortea bez ikakvih neugodnih posljedica. Međutim, Aurora odbija biti žrtvom i želi otkriti istinu koja će sprati ljagu s njezina imena. U njoj i dalje živi velika ljubav za Alessandra i potajno se nada da će ga vratiti.

Tessa Taviani (Giorgia Wurth)
Ne bi se vratila u Primaluce, čak ni nakon puštanja njezine sestre iz zatvora, da ne namjerava zavesti najbogatijeg i najmoćnijeg čovjeka u Villalbi, Ruggera Cameranu. Tessa je naslijedila cinizam i okrutnost od svoje majke, kao i njezinu senzualnost. Njezin smisao za ironični humor odaje njezine pametne i dobro smišljene strategije kojima postiže svoje ciljeve. No Tessa gubi iz vida cilj i smisao za igru u kojoj joj nema ravne kad se zaljubi prvi put u životu, i to u čovjeka koji nema ni novčića.

Marzia Taviani (Karin Proia)
Ima karijeru zbog koje je izbivala iz Villalbe i obiteljske kuće, sve do izlaska njezine sestre Aurore iz zatvora. Marzia je našla utočište u poslu nakon majčina nestanka i sestrina suđenja. Vraća se u Villalbu zbog osjećaja krivnje da nije bila dobra starija sestra, premda zbog toga mora napustiti posao u gradu. Bez poslovnog odijela iza kojeg se uvijek skrivala, Marzia je ranjivija. Zaljubljuje se u problematičnog vojnog pilota Mattea, najmlađeg Monfortea, koji je zavodi neposredno prije odlaska na teren, nakon čega joj se počne udvarati policajac Mancini.

Ottavia Taviani (Paola Pitagora)
Aurorina, Tessina i Marzijina baka te majka Eve Taviani. Ottavia s radošću dočekuje svoje unuke na imanju Primaluce, sretna što su joj se vratile nakon razdoblja otuđenosti. Međutim, ne može poduprijeti Aurorinu potragu za istinom, vjerujući da je vrijeme koje je prošlo zakopalo ono što nitko ne bi trebao ni znati. Neke tajne dovode u opasnost one koje im se približe.

Eva Taviani (Barbara De Rossi)
Majka sestara Taviani i Ottavijina kći. Bila je ljubavnica Luche Monfortea koji je bio spreman ostaviti svoju obitelj zbog nje. Ubrzo nakon Luchine smrti ona nestaje i premda tijelo nikada nije nađeno, smatra se mrtvom. Sjećanje na Evu potpiruje sukob između sestara Taviani i njihove bake. Tessa, Marzia i Ottavia žele vjerovati da je mrtva jer su je u Villalbi svi doživljavali kao neodgovornu majku i problematičnu ženu koja je izazvala skandal. Međutim, Aurora vjeruje da je Eva još živa te da ih nije napustila svojom voljom, nego je bila primorana na to.

Alessandro Monforte (Roberto Farnesi)
Očeva smrt stavila je na njega golem teret. Odlučio se odreći Aurore i ponovno izgraditi obiteljsko carstvo. Alessandro se protiv boli bori na način da oko sebe stvara prividno savršen svijet. Međutim, ni veza s drugom ženom ne može potisnuti ljubav koju osjeća prema Aurori. Taj se unutarnji konflikt budi kad je ponovno vidi nakon osam godina. Alessandro ne želi vjerovati da je Aurora nevina, a istodobno je želi.

Edoardo Monforte
Edoardo oduvijek traži poštovanje svog starijeg brata Alessandra, ali se istovremeno želi osloboditi iz njegovih ralja. Edoardo pati zbog Alessandrove dominantne ličnosti, koja je postala još izraženija nakon smrti oca. Pokušava se nametnuti, no svojim nepromišljenim djelima unosi napetost u obitelj.Uspoređivanje i natjecanje s bratom njegova je pokretačka sila.

Matteo Monforte
Matteo je najmlađi brat obitelji Monforte. Odlučio je postati vojni pilot iz puke želje da se otrgne iz obitelji koju stalno razdiru sukobi nakon smrti oca. Nakon što je zamalo izgubio život, Matteo je prisiljen napustiti službu i vratiti se u svakodnevni život Villalbe. Među ostalim, njegov povratak učvrstit će dojam da sa svojom braćom nema baš ništa zajedničko.

Viola Camerana
Viola je Ruggerova kći, i najbogatija nasljednica u Villalbi. Njezino vjenčanje s Alessandrom u sjeni je sumnje koju je u nju usadio njezin otac, da se Alessandro ženi njome samo zbog bogatstva. Međutim, Viola je odlučila postati njegovom ženom, unatoč uvjerenju da njegovo srce zauvijek pripada Aurori.

Livia Monforte
Livia nepodnošljivom lakoćom prihvaća smrt svog supruga Luche Monfortea, koji je bio zaljubljen u Evu Taviani. Livia živi u otvorenom sukobu sa sinom Alessandrom koji je optužuje da nije bila uz svoju djecu kad su je najviše trebala, posebno kad su bivši prijatelji i koristoljupci pokušali opustošiti obiteljsko bogatstvo.

Elena Monforte
Iznenadna smrt oca usporila je njezino osamostaljenje i odvajanje od obitelji. Premda je već odrasla, Elena nikad nije bila samostalna: muče je tjeskoba i podređenost majci Liviji. Vezana je uz svog brata Edoarda i zaljubljena u Brunu Attalija.

 

Moć sudbine | La fuerza del destino - 073. epizoda - Sadržaj Epizode

Moc_sudbine_logo Iván kaže Maripaz da joj neće oprostiti što nikada nije obraćala pažnju na Álexa. Ona odgovori da je dječak ne voli, ali Iván misli da je to nemoguće. Kaže joj i da je iskoristila dječaka kako bi se udala za njega, te da neće reći Álexu da ona voli kockati. Maripaz ga upozorava da neće dopustiti da se on vrati Lucíji. Maripaz ponovno glumi žrtvu p...

 

Ljubav bez granica | Amar sin limites - 104. epizoda - Sadržaj Epizode

Ljubav_bez_granica_logo Gustavo zamoli Efraína da mu pomogne postaviti zamku za Lidiju da provjeri voli li ga zaista, a on mu odgovori da ne bi trebao jer bi mogao otkriti nešto što mu se neće svidjeti i još mu kaže mu da ne zna u čemu je problem ako Lidia voli bogat život, a on joj ga može pružiti. Silvana kaže Caty da će duže biti zajedno ako nagovoriti svog tatu da id...

 

Slatke male lažljivice | Pretty Little Liars - 2. sezona / 23. epizoda: EYE OF THE BEHOLDER - Sadržaj Epizode

slatke-male-lazljivice-logo Aria, Emily, Hanna i Spencer nastavljaju istraživati što je Alison znala prije nego što je ubijena. Novi značajan trag donosi im osoba iz Alisonine prošlosti. Duncan (gostuje glumac Lachlan Buchanan) možda drži ključ za sve odgovore za kojima djevojke tragaju, ali mogu li mu dovoljno vjerovati da bi mu se otvorile? U trenutku kada im se čini da bi...

 

Stranica 1 od 49

<< Pocetak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
loading...