HARI MATA HARI: Ko je*e Doris Dragović! (FOTO) - Telegraf Jetset

- Starlete su divne na pet minuta, a šta ćemo sa šestim? Ko će trpeti tu glupost koja izlazi iz njih? Nisam baš za starlete, već za efekat lepote oja izlazi iz dubine ženskog tela - iskren je pevač

Pevač Hari Varešanović snimio je novi singl “Da te kao čovek zavolim” i tim povodom otvorio je dušu i prokomentarisao događaje na estradi.

Pevač se posebno naljutio kada su ga pitali da li je svoj nastup 14. februara namerno zakazao istog dana kao i koleginica Doris Dragović.

- Ma nije to zanimljivo, je*ala vas više Doris Dragović. Ne ljutim se što to konstatujete, nego zato što vam je to zanimljivo. Moj koncert nema veze sa pričom velikih komercijalnih koncerata – kaže Hari za “Naše novine”.

Foto: TV Prva

Foto: TV Prva

Pevač je prokomentarisao i navode da je varao svoju suprugu.

- Ko nije varao! Ali, nije to nešto nečuveno. To su sve gresi mladosti. Danas ne frca taj testosteron iz mene, odnosno, ne bije me više glas da švrljam – rekao je iskreno Varešanović, koji dodaje da iz današnjih starleti izbija glupost.

- Starlete su divne na pet minuta, a šta ćemo sa šestim? Ko će trpeti tu glupost koja izlazi iz njih? Nisam baš za starlete, već za efekat lepote oja izlazi iz dubine ženskog tela – iskren je pevač.

(Telegraf.rs/ Naše novine)

Pogledaj na Telegraf